Kliens Visszajelzések


Nagyon köszönöm a tegnapi 'ülést', terápiát. Hónapok óta ismerkedünk, így már tudom, hogy mennyire gondoskodó, törődő, a másikra nagyon odafigyelő csodás hölgy vagy. Nagyon jó érzés volt , hogy a teljes figyelmedet élvezhettem, és az általad megteremtett légkör és empatikus kisugárzásod miatt pillanatok alatt, bátran meg tudtam osztani veled a legmélyebb érzéseimet, gondolataimat is. Már volt részem pár hete egy UT ülésben, de a tegnapival úgy érzem, hogy még teljesebb lett a terápiás hatás, azzal, hogy Te is 'beszélgettél' a nevemben a meghívott vendégekkel. Ez nekem még több pluszt, megerősítést adott.
Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy hihetetlen jó volt az időzítés 'véletlenül', mert pont elmerültem egy problémában.Azt tapasztalom, hogy megnyugvást hozott a problémát illetően.
Hálával és öleléssel

Edina


Drága Viki!
Meg szeretném köszönni Neked, hogy foglalkoztál velem az ultrarövid terápia keretein belül! Rövidsége ellenére nagyon hatékonynak éreztem. Ennek az egy alkalomnak köszönhetően volt bátorságom eljönni egy olyan munkahelyről, ahol nem éreztem jól magam, mert a múlt démonai rám telepedtek. De a terápia után erősebbnek éreztem magam és azt tudtam mondani, hogy köszönöm, ebből nem kérek többet.
Köszönöm még egyszer a találkozást és a segítséget!
Ölelés és puszi: 

Krisztina

Sziaaaa!Csupa jót tudok mondani. Ami a legjobb hatással volt rám fizikailag az az hogy évek óta küzdök erős nyakfájással. Voltam orvosnál vele még régebben és meszesedést állapítottak meg. Egyre rosszabb lett az évek alatt. Most idén elmentem 15 alkalmas sulyfurdore meg gyógymasszazsra, mert már a kezeim is zsibbadtak. Nem segített. Nem tudom hogy, van e összefüggés a terápia miatt de elmúlt, már aznap este. Én hiszem hogy van, mert megkönnyebültem és a terhek nagy része lement rólam. Ami a lelki részét illeti arról azt tudom mondani, hogy azóta más szemmel nézek apura és a terápián hallottakat próbálom kamatoztatni. Találkoztunk apuval és beszéltünk is. Egyelőre minden rendben, de igyekszem úgy cselekedni, ahogy éppen érzem magam és nem megfelelni az elvárásoknak. Hozza teszem Apu is törekszik, hogy minden rendben legyen. Nekem megfelel! 
Összefoglalva nagyon hasznosnak találtam, bármikor használnám újra ha elakadnék az életem során.
Nagyon köszönöm Viki, hogy segítettél és csupa jót tudok mondani a módszerről! 

Júlia