Fazekas-Ónodi Viktória

Ki vagyok én?  

Nagyon jó kérdés! Attól függ éppen hol vagyok…Hol Anya vagyok, hol gyerek vagyok, hol testvér vagyok, hol mostoha vagyok, hol feleség vagyok, hol barát vagyok, hol dolgozó nő vagyok, hol sportoló vagyok, hol tanuló vagyok, hol tanító vagyok, hol kliens vagyok, hol konzulens vagyok…Szerepeket játszunk , attól függően hol vagyunk és kivel/kikkel éppen. Nem tudom megmondani ki vagyok, még nem jöttem rá, és mivel egy életen át változunk és alakulunk valószínűleg sosem fogok tudni válaszolni erre a kérdésre. TE TUDOD KI VAGY? A még találóbb kérdés talán ez lehet: MILYEN TÖRTÉNETEKET MESÉLSZ MAGADRÓL? Jó pár történettel szépítettem magam és a múltat én is, ma már jókat nevetek rajtuk. A húszas éveim elején kezdtem el agykontrollal, önismerettel, pszichológiával, tudatos életmóddal foglalkozni. Motivációm , hogy könnyebben elviseljem, megértsem és szeressem magamat és másokat , feldolgozzam a traumáimat és felismerjem, melyik mintám van rám pozitív és melyik negatív hatással. Ha úgy érzed Te is, hogy itt az idő ledobni az álarcokat, rendezni magadban a konfliktusaidat, felismerni melyik mintád segít és melyik akadályoz vagy megértenéd mit jelez a tested szeretettel elkísérlek ezen az úton.

Elérhetőségeim:  +36-70-414-96-87    onodiviki@gmail.com

A 90-120 perces konzultáció ára 25.000.-

Kovács Erzsébet Liza

Kovács Erzsébet Liza vagyok. Fontos szerepet tölt be az életembe mások segítése. 25 évvel ezelőtt kezdődött izgalmas, felemelő utazás önmagamba. Szeretem az embereket ,érdekel belső érzelmi világuk. Tréner képzések , DR. Buda László pszichiáternél eltöltött tanulmányaim segítségével tudom az embereket kísérni, segíteni a kiegyensúlyozott és boldog élet felé. Ez az ami igazán belőlem fakad. 

Elérhetőségeim: +36-70-327-60-17   erzsebet6914@gmail.com

A 90-120 perces konzultáció ára 25.000.-

Nagy Ákos

Nagy Ákos vagyok, Ultrarövid terápiás konzulens, tréner.

Szeretem a munkám! Közel 10 éve dolgozom egyénekkel, számos külső és belső átalakulást kísértem végig. Mégis, a saját utamon tudatosan járva tapasztaltam meg azt, hogy sosem késő változtatni, vagy épp elkezdeni valamit, esetleg felülírni egy rég belénk vésett mintázatot.

Az évek tanulsága, hogy a legértékesebb, amit adni tudunk egymásnak és Önmagunknak, az az időnk és a figyelmünk.

Ha úgy döntesz, hogy eljössz hozzám, ezzel a két dologgal biztosan gazdagabbak leszünk. Az Ultrarövid Terápia® segítségével egy biztonságos, elfogadó és megengedő, mégis rendkívül hatékony közegben kerül fókuszba az, amit Te a legfontosabbnak tartasz.

Az élet már csak ilyen: mindig történik, ezért mindig van mit vizsgálni, átbeszélni és elfogadni, de nem mindegy, hogy ezek az események mennyire határozzák meg mindennapjainkat. A Ultrarövid terápiás konzultáció keretein belül segíthetek eligazodni a hétköznapokon túlmutató, rendszeresen ismétlődő problémák alatt megbúvó, mélyebb összefüggések forgatagában.

Segítségedre leszek akkor, ha

  • az élet mindig visszatesz a start mezőre, vagy visszatérő hiányérzeted van
  • értetlenül állsz a körülötted zajló történések előtt, nincs hatalmad a döntéseid felett
  • nehézségeid vannak az önelfogadás, önszeretet terén
  • tested fájdalommal, betegséggel jelez
  • elakadtál, látod a problémát, de nincs megoldásod,
  • érzed, hogy 'ott van' az a 'valami', de nem tudod megfogalmazni

Technikai információk

Személyes és online konzultáció

                                                                                                 
                                                                                                   Időtartam: 90-120 perc
                                                                                                  A konzultáció díja: 40.000 Ft

                                                                                                   Pár napon belül tudlak fogadni.

                                                                                                   nagyakos@personalcoach.hu